top of page
IMG_20210816_155632_edited.jpg

Prissättning inkl. VAT

Ordinarie pris

320 kr/vecka - 6.400 kr/säsong

Student/låginkomsttagare

256 kr/vecka - 5.120 kr/säsong

Blomsterprenumeration (ordinarie)

125 kr/vecka - 2.250 kr/säsong

Blomsterprenumeration (student/låginkomsttagare)

100 kr/vecka - 1.800 kr/säsong

Dessutom får alla våra andelsägare 20% rabatt på gårdsmarknaden om du vil fylla på din kasse.


Läs CSA:s informationsdokument för att lära dig mer om vad det innebär att prenumerera dig på grönsaker och blommor hos oss

 

 


 

Kontakta oss gärna om du har frågor genom att mejla oss på contact@alnarpsfarm.se

Om du är orolig att lådan är för stor för dig, hitta en kompis att dela den med!

Har du svårt att hitta någon kan du fylla i dina uppgifter i vårt "Share a Share Forum" för att hitta någon:

19C259F4-8BD0-40DB-9265-57C0DB6C7B53.JPG

Grönsaks- & Blomster prenumeration

CSA låda

*Just nu är platserna för studenter/låginkomsttagare fyllda. Men om någon köper en solidaritetsandel kommer vi att öppna upp en ny andel. Välj detta alternativ för att gå med i väntelistan.

Blomsterprenumeration

Solidaritetsandel

I år erbjuder vi möjligheten att köpa en solidaritetsandel. För att kunna driva en hel säsong kan vi bara erbjuda ett begränsat antal rabatterade student-/låginkomstlådor. Varje solidaritetsandel motsvarar ytterligare en student-/låginkomstandel som blir tillgänglig. Detta innebär 64 kr/vecka (1280 kr/säsong) som betalas utöver den veckovisa andelen.

Var vill du hämta dina varor?
Betalning

Om du har möjlighet att betala allt i förskott uppmuntrar vi dig att göra det. Den stora fördelen med ett andelsjordbruk är att vi får inkomster i början av säsongen så att vi kan göra alla investeringar som behövs för att bedriva säsongen.

Terms and conditions
 

  1. Det kommer inte finnas möjlighet att pausa prenumerationer under säsongen. Vi uppmuntrar dig att låta en vän hämta åt dig om du inte kan komma - meddela oss gärna vem som kommer istället.

  2. Om du missar en vecka och inte ordnar en vän att komma, sker ingen återbetalning för den veckan. Meddela oss minst 24 timmar i förväg, så att vi inte överskördar och slänger grönsaker/blommor.

  3. Alla andelsägaren får 20 % rabatt på gårdsmarknaden.

  4. Alnarps Agroecology farm förbehåller sig rätten att datum och omfattning av leveranser kan ändras på grund av väderförhållanden, eventuella skadedjur eller växtsjukdomar som kan påverka antalet leveransdatum, tillgång och skördetid för grönsaker.

  5. Sista betalningsdag för hela beloppet eller första delbetalningen är den 31a maj.

  6. Om du har valt att betala i två delbetalningar är sista betalningsdag för den andra delbetalningen den 1 augusti 2024.

  7. Att betala i två omgångar innebär inte att du har möjlighet att avbryta halvvägs. Detta avtal gäller för hela säsongen, dvs 20 veckor för grönsakslådan och 18 veckor för blomsterprenumerationen. Vi erbjuder inte kortare prenumerationer.

Tack för anmälan!

Veggieboxes 20235.JPG
Veggieboxes 20230.JPG
bottom of page